tornar al llistat de notícies

S’inicia el procés de modernització del sistema de control d’accessos als aparcaments de Gramepark

2 nov. 2023

Gramepark ha engegat un procediment de modernització a diversos aparcaments d’accés públic de Santa Coloma de Gramenet.

El nou sistema s’implementarà als aparcaments de Plaça de la Vila, Rambla Sant Sebastià, Mercat de Fondo i Metro del Fondo.

La mesura neix arran de l’antiguitat dels aparcaments i la consegüent obsolescència amb què ha topat el sistema que en regula l’accés. Durant els anys que porten en funcionament, la tecnologia ha evolucionat de manera que ofereix opcions més eficients i rendibles. Aquestes són, per exemple, l’emissió de tiquets amb codi de barres o codi QR i la lectura i reconeixement de matrícules, el guiatge plaça a plaça per veure quines estan lliures, megafonia, caixers moderns amb pagament mitjançant Bluetooth, noves càmeres digitals, etc.

A més, la implementació de les millores tecnològiques permetrà la integració de les instal·lacions en un únic centre de control, i un avenç en la disponibilitat de dades actualitzades sobre la mobilitat a la ciutat que està alineada amb les ciutats SmartCity. D’aquesta manera, es podran dur a terme mesures destinades a millorar la circulació urbana mitjançant instruments de control de l’aparcament i del trànsit de vehicles.

Gramepark, SA ha procedit, mitjançant licitació pública, a l’adjudicació del contracte de SUBMINISTRAMENT, MANTENIMENT I INSTAL·LACIÓ DELS EQUIPS I ELEMENTS QUE CONFORMEN EL SISTEMA DE CONTROL D’ACCÉS PER A LA GESTIÓ DE QUATRE APARCAMENTS DE ROTACIÓ I MIXTA a l’empresa Siepark Málaga, SL.

A partir de dilluns dia 6 de novembre i durant un termini de tres mesos aproximadament, l’empresa adjudicatària s’encarregarà d’executar les tasques de canvi i millora de tots els sistemes als aparcaments següents:

  • Aparcament de Plaça de la Vila
  • Aparcament de Mercat del Fondo, situat al carrer Mossèn Jacint Verdaguer, 126
  • Aparcament de Rambla Sant Sebastià
  • Aparcament de Metro del Fondo, situat a la Rambla Sant Sebastià, 23-25 bis

Gramepark treballa per un canvi, que ben segur suposarà una millora per a totes les persones usuàries dels aparcaments, i que no interromprà el normal funcionament d’aquests. S’atendran les informacions, possibles dubtes o incidències a través de diversos canals:

Gràcies i preguem que disculpeu les molèsties es puguin ocasionar derivades d’aquesta nova
implantació.


Santa Coloma de Gramenet, a 2 de novembre de 2023

Comparteix