tornar al llistat de notícies

Nou sistema de control d’accessos en quatre aparcaments de la ciutat

27 juny 2023

Gramepark ha engegat un procediment de modernització a diversos aparcaments d’accés públic de Santa Coloma de Gramenet. Concretament, el nou sistema s’implementarà als aparcaments de Plaça de la Vila, Rambla Sant Sebastià, Mercat de Fondo i Metro del Fondo.  

La mesura neix arran de l’antiguitat dels aparcaments i la consegüent obsolescència amb què ha topat el sistema que en regula l’accés. Durant els anys que porten en funcionament, la tecnologia ha evolucionat de manera que ofereix opcions més eficients i rendibles. Aquestes són, per exemple, l’emissió de tiquets amb codi de barres o codi QR i la lectura i reconeixement de matrícules. 

A més, la implementació de les millores tecnològiques permetrà la integració de les instal·lacions en un únic centre de control, i un avenç en la disponibilitat de dades actualitzades sobre la mobilitat a la ciutat. D’aquesta manera, es podran dur a terme mesures destinades a millorar la circulació urbana mitjançant instruments de control de l’aparcament i del trànsit de vehicles.

El procediment s’inicia amb l’obertura del procés de licitació per un contracte de subministrament, instal·lació i manteniment a cinc anys vista dels aparcaments prèviament mencionats. És de tipologia mixta i s’atorgarà a través d’un procediment obert harmonitzat. El valor estimat del pressupost de licitació és de 541.295,42 € (IVA exclòs). 

Consulta els aparcaments de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

Consulta el procediment de contractació

Comparteix